Osona

MARTA MORETA ENTRA A LA DIRECCIÓ DEL PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Marta Moreta és escollida, pel Congrés del PSC, Secretària Nacional i responsable d’acció territorial en la nova direcció del PSC que dirigeix Miquel Iceta

Miquel Iceta ha confiat en la diputada i regidora de Manlleu, Marta Moreta,  com a responsable d'acció territorial del PSC en la nova direcció nacional del PSC escollida en el Congrés que el  partit ha celebrat a Barcelona el 13,14 i 15 de desembre.

La Manlleuenca, portaveu socialista al Parlament de la Comissió del Síndic i de les polítiques LGTBI, veu reforçada la seva posició dins el PSC. "La diputada Moreta ha estat avalada per unanimitat  pels delegats i delegades del PSC Osona i escollida per Miquel Iceta per representar als socialistes osonencs en la nova direcció. És una persona de fermes conviccions socialistes que treballarà per l'equilibri territorial i la necessitat que el Govern de Catalunya pensi en la Catalunya interior i per trobar solucions al conflicte polític català", ha declarat Sergi Vilamala, primer secretari dels socialistes osonencs.