Osona

MARTA MORETA, CANDIDATA DEL PSC A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS A MANLLEU

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’assemblea de militants del PSC de Manlleu, celebrada aquest dimecres, va ratificar a Marta Moreta com a cap de llista del PSC a Manlleu a les properes eleccions municipals.

L’assemblea va ratificar a Moreta per unanimitat donant ple suport a una candidata que a les properes eleccions municipal plantarà cara al govern actual.

Moreta és Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Girona, diplomada en Magisteri per la Universitat de Vic, ha cursat el cursos de Doctorat i té un Postgrau en Gestió de Govern Local per la Universitat de Barcelona.

En el món laboral ha treballat com a mestra, i ha desenvolupat diverses tasques de direcció en àrees com el desenvolupament econòmic local, ha estat directora de la Comunitat de Municipis de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà i actualment és diputada al Parlament de Catalunya i regidora a l’ajuntament de Manlleu. Durant el mandat municipal actual (2015-2019) ha estat al govern de l’ajuntament de Manlleu.

Al Parlament de Catalunya ha estat portaveu comissió igualtat,  del síndic de greuges, portaveu de Món local a la Comissió d’Afers Institucionals i de la comissió de peticions, també ha format part de les comissions de Territori, Salut.

És militant del PSC, forma part de l’executiva comarcal d’Osona desenvolupant la tasca de Secretària d’acció electoral, igualtat i relacions institucionals.