Osona

Hipòlit Serra ha vingut per crear polèmica

  • Actualitzat:
  • Creat:

Article d'opinió de Xavier Vilamala, regidor del PSC i exalcalde de Sant Hipòlit de Voltregà

Ser que aquesta carta és dura, en sóc conscient, però també crec és necessària per intentar acabar que el regidor i alcalde, ara al govern del nostre poble, parli dels regidors/es socialistes  de Sant Hipòlit i de les Masies de Voltregà usant la demagògia i el tòpics llençats pel partit que representa.

Per tant no  puc permetre ni una vegada més que el sr. Hipòlit Serra m’acusi i acusi als de regidors/es socialistes de Sant Hipòlit o les Masies de Voltregà de la violència del 1 d’Octubre perquè ho hem denunciat públicament i ha quedat registrat en escrits i entrevistes. Perquè vegi l’absurditat del seu argumentari li pregunto: És vostè responsable de què l’entitat bancària on treballava venia hipoteques a clients que no podrien pagar-les i ha acabat embargant-los la seva vivenda? Oi que no! Doncs no ens acusi més demagògicament per justificar la seva moció de censura. Falta a la veritat per justificar una decisió partidista i personal. Sabem des del primer dia de la seva obsessió per ser alcalde, i ho ha aconseguit, sent el candidat menys votat i per tant el menys volgut per la població.

No pot tergiversar les informacions en benefici propi, aquesta no pot ser mai una actitud d’un bon alcalde. Tampoc  es pot dir que es vol dialogar amb les Masies de Voltregà i alhora voler imposar els seus criteris com ha passat amb l’agrupació de secretaria, les regidories d’educació, cultura o serveis socials per citar-ne algunes.

Li demano una vegada més que deixi de pensar en vostè mateix i en el seu partit, que pensi en la població de Sant Hipòlit i deixi de justificar la moció de censura per unes actuacions que el socialisme català i jo mateix hem condemnat.

Expliqui que els hem deixat els projectes engegats i preparats i solament esperem que els executin, principalment el projecte del pla de Barris del Mallol, o l´obertura del c/Batlle Serrallonga, o l´asfaltat i ampliació del camí del Camps. És fàcil, és qüestió de treballar i de complir amb la seva tasca.

 
També vull demanar-li que deixi de dir estem ressentits, estem senzillament enfadats, sí, molt enfadats perquè ha trencat un pacte d’esquerres. I també tristos i decebuts, perquè ha desestabilitzat un municipi que funcionava, que la població majoritàriament estava contenta, que era tranquil, que disposa d’una economia sanejada... El seu govern ha desmuntat tot això pensant solament en vostès mateixos i en fer-nos fora solament perquè es veuen incapaços de guanyar-nos a les urnes.

Pel bé del nostre municipi i per l’experiència acumulada li demanem que pensi en el col.lectiu, en la gent de Sant Hipòlit i no en el seu partit i l’interès propi.

Xavier Vilamala Bastarras
Regidor PSC-CP

Exalcalde de Sant Hipòlit de Voltregà