Osona

EL PSC S’ABSTÉ EN EL PRESSUPOST MUNICIPAL PER L’EXERCICI 2020

  • Actualitzat:
  • Creat:

El passat dos de desembre, en el Ple municipal de l’Ajuntament de Vic, es debatia l’aprovació del pressupost per l’exercici del 2020.

Font: osona.com
Font: osona.com

El grup municipal socialista va presentar  sis propostes perquè fossin incorporades a la proposta de pressupost d’acord al nostre programa que incidien en els àmbits de  seguretat, habitatge, comerç, gent gran, serveis i la millora del camí Vic-Santa Eugènia de Berga.

 

Sabíem que era molt difícil arribar a un acord en tots els punts. El Mercat Municipal, és una pedra a la sabata del Govern, que ja han manifestat que és un tema tancat, el qual lamentem profundament i l’habitatge actualment tampoc és un punt fort d’entesa, segurament perquè veiem una necessitat i manera de gestió molt diferent. Però en  la resta de punts i, molt especialment, amb la mirada posada en la seguretat amb la creació de més places d’agents de policia local que també era un punt del nostre programa electoral , amb més  dotació  al servei d’atenció domiciliària a les persones i l’augment de la partida en el servei de neteja vam considerar abstenir-nos.

 

No és el pressupost desitjat dels socialistes,  però hem vist reflectida alguna de les nostres demandes o propostes i per tant vam considerar que en virtut del diàleg i de la col·laboració amb l’equip de govern i en favor de la ciutat, el vot més ajustat era el de  l’abstenció.

 

 

Carme Tena

Regidora del PSC-CP a Vic